TERMA DAN SYARAT

1. Semua item adalah pakaian terpakai / bundle tetapi masih dalam keadaan baik.

2. Semua item yang telah dibeli tidak boleh dipulangkan balik. Oleh itu,anda dinasihatkan untuk memastikan dulu saiz / ukuran yang sesuai sebelum membeli ye..


3.Semua item yang ada di blog hanya ada 1 helai sahaja. Siapa cepat dia dapat ye..=)


4. Sebarang tempahan (reserved) hanya selama seminggu. Selepas itu,sekiranya tiada maklum balas kami akan menjual item kepada pembeli lain yang berminat. Sekiranya anda mempunyai masalah untuk membayar, sila maklumkan kepada pihak kami dan kami boleh memanjangkan tempoh tempahan anda.

5. Pembayaran boleh dibuat melalui Maybank dan juga CIMB. 

6.No akaun hanya akan diberi selepas anda mengesahkan pembelian.

6. Selepas membuat pembayaran, sila maklum kan kepada pihak kami. Adalah dinasihatkan supaya anda menyimpan slip / resit pembayaran sebagai bukti pembayaran.  Item akan dipos secepat mungkin selepas pembayaran dilakukan.

7. Sila isi borang yang disediakan (order form) untuk membuat pembelian. Untuk sebarang pertanyaan / komen boleh terus email kan kepada kami di rm30nbelow@gmail.com.Kami akan cuba membalas dengan segera.

8.Rm30nbelow mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda kerana sudi datang melawat dan membeli di sini. Teruskan sokongan anda kerana dengan sokngan anda kami boleh terus menjual lebih banyak menjual item yang berkualiti tetapi mampu dibeli anda semua....TERIMA KASIH